Değerli  Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz ;

 Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Bahçelievler Anadolu Lisesi , Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, laik cumhuriyetin kazanımlarının ışığında ilerleyen,  58 yıllık deneyime sahip, saygın bir tarihi barındıran güvenilir bir eğitim kurumudur.

Okulumuzun temel hedefleri üst düzey akademik başarı ve üniversite öğrenimine geçiş sınavlarında yüksek başarı gibi iki somut geleneğin yanı sıra  öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktan oluşmaktadır. Bu da alanında uzman ve deneyimli eğitim kadrosu ve akademik danışmanların rehberliğinde her öğrencinin tek ve özgün olduğu ilkesinden hareketle eğitim öğretim süreçlerinin öğrencilerimizin bireysel farklılıklarının dikkate alınarak planlanması ile gerçekleşmektedir.

Okulumuz, dengeli bir eğitim öğretim programıyla öğrencilerine güçlü bir akademik programı kazandırmaktadır. Eğitim yaşantısı boyunca öğrencilerimiz kısa zaman aralıklarında, güvenilir ölçme araçları ile değerlendirilmekte ve öğrencilerin öğrenme sürecinin niteliği sürekli olarak geliştirilmektedir.

Bizler, sizlerden aldığımız destekle öğrencilerimizin  eğitim yolculuğunda yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizin okullarında edindikleri deneyimlerinin yaşamlarında hayat bulması ve gelecek yıllarda da hayat boyu öğrenme isteklerinin sürmesi en büyük temennimizdir.

Sağlık, huzur, güven ve başarı dileklerimle...

                                                                                       

Ayten Taştan

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü