Sevgili öğrencilerim, Değerli velilerim

Fen Bilimleri Eğitim Kurumu olarak, Başöğretmen Atatürk'ün çizdiği yolda, "O" nun ilkelerine bağlı,ilerici, laik,özgür,saygılı,evrensel ahlaki değerleri benimseyen, ülkesine ve dünyasına duyarlı düşünen, sorgulayan, ezbere değil yaşayarak öğrenen bireyler yetiştirmek hedefi ile eğitim çalışmalarımızı planlama gayretindeyiz.

Nitelikli eğitim kadromuzun rehberliğinde her öğrencimizi,kendi potansiyeli ve yetenekleri doğrultusunda çağdaş bilgi toplumunun gerektiği donanıma sahip, Türkçeyi etkin, İngilizceyi ise çağın ihtiyaçlarına uygun bir biçimde kullanabilen aynı zamanda sportif ve sanatsal becerileri yönünden de yetkin, kültürel anlamda zengin ve sosyal açıdan duyarlı duyarlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Okulumuz tüm sınıflar düzeyinde yemekhaneden laboratuvara kütüphaneden atölyelere tüm öğrenme alanlarını kullanarak eğitim vermemize olanak kılmaktadır. Sınıf mevcutlarımız da her öğrencimizin hem akademik hem de psiko-sosyal gelişimini destek ve takip edilebilecek şekilde düzenlenmiştir. Hafta sonu düzenlediğimiz ATP (Akademik Takip Programı)  ve hafta içi düzenlediğimiz kulüp çalışmaları da çocuklarımızın bir yandan merkezi sistem sınavlarındaki başarısını bir yandan da ulusal/uluslararası proje etkinlik, sınav ve yarışmalardaki başarısını desteklemektedir.

Temelinde sevginin olduğu hiçbir çabanın sonuçsuz kalmayacağına inanıyor, sizlerin destekleriyle daha da güçleneceğimiz mutlu ve başarı dolu yarınlarda buluşmayı ümit ediyoruz. Sevgi ve saygıyla.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                            Özlem TALAY