ETKİN ve HIZLI OKUMA ÇALIŞMALARIMIZ

Okutan Akademi ile okulumuzda yapılan "Etkin ve hızlı okuma çalışmaları" hızla devam ediyor. İlkokullar için "okuma geliştirme" sınava hazırlanan öğrenciler için "Sınav odaklı' olarak özelleştirilmiş program içeriğine, öğrencilerimizin ve velilerimizin gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

EĞİTİM İÇERİĞİ
SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN;
-Hızlı okuma tekniklerini öğretiyor, bunları egzersizlerle kalıcı hale dönüştürüyoruz.
-Öğrencilerin akademik donanımına katkıda bulunmak için (Test teknikleri, zaman yönetimi, stres yönetimi, hafıza teknikleri, zihin haritaları) seminer ve uygulamalar yapıyoruz.
-Mantık muhakeme soruları dahil, tüm paragraf soru kalıplarını çözüm yolları ve kısa yol taktikleri ile işliyor, uygulatıyoruz

İLKOKULLAR İÇİN;
Çocukların okuma gelişimleri fonetik hafızalarının (Kelime dağarcığı) gelişimiyle paralellik gösterir. Kurs programımızda çocukların okumalarını kolaylaştırmak için; Göz koordinasyon egzersizleri, dikkat algı egzersizleri yapıyor. Uyguladığımız özel yöntemlerle kelime dağarcıklarını kısa sürede artırıyoruz. Bunun sonucu olarak  okuma ve anlama becerileri 1 kurun sonunda ortalama 2,5 Kat artış gösteriyor.