Fen Bilimleri Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Manisalılara muhteşem bir gece yaşattı. Öğretmenler Korosu, Müzik Öğretmeni Fulya İmge Hepsev yönetiminde ‘100. Yıl Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri’ ni icra etti.
MANİSALILARDAN MUHTEŞEM KATILIM
Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Baro Başkanı Ümit Rona, önceki dönem Baro Başkanı Ali Arslan, Trafik Şube Müdürü Güner Baki ve Fen Bilimleri ailesinin de aralarında bulunduğu programa Manisalıların katılımı yoğundu.
ÇOK KIYMETLİ MÜZİSYENLER
Program Okul Müdürü Şevki Öztürk, Kurucu Müdür Birsen Kırbaş Delen’in konuşmaları ile başladı. Birbirinden değerli saz sanatçıları Fen Bilimleri Okulları Müzik Öğretmeni Fulya İmge Hepsev yönetiminde birbirinden değerli Atatürk’ün Sevdiği Şarkıları seslendirdiler. Fen Bilimleri Öğrencisi Sezer Cem Coşar ‘Çökertme’ türküsündeki zeybek oyunuyla , ‘Cumhuriyet Valsi’ nde Melek Zeybek ve Halil İbrahim Aftafa danslarıyla yoğun alkış aldı.
Sunuculuğunu Edebiyat Öğretmeni Yasemin Erilmen’in yaptığı gecede 1947 Kızılçullu Köy Enstitüsü girişli, 1954 Savaştepe Köy Enstitüsü mezunu, 90 yaşında bir Cumhuriyet çınarı Naci Duygulu anektodlarını paylaştı.
ATAMIZIN SEVDİĞİ ŞARKILAR
Çoğu öğretmenin ilk kez tecrübe ettiği, ilk kez sahne aldığı bu gecede , yoğun emekle ve özveri ile oluşturulan Öğretmenler Korusu birbirinden değerli 18 eseri seslendirdi. Koro kimi zaman coşkuyla ayakta alkışlanırken, kimi zaman da seyircilere duygulu anlar yaşattı.
HEPSEV’DEN TEŞEKKÜR
Programın Genel Sanat Yönetmenliğini yapan gecenin mimarı Fulya İmge Hepsev tek yürek olarak inançla sahne arkasından sahne önüne kadar emeği geçen herkese, desteğini esirgemeyen okul kurucuları ve yönetimine teşekkürlerini sundu. Bestesi Halil İbrahim Yüksel’e ait olan 100. Yıl Marşı ile noktalanan gecede Hepsev ‘Cumhuriyet Bayrağını tüm öğretmenler adına bu gece Fen Bilimleri Öğretmenleri taşıdı; ama biliyoruz ki bundan sonra öğrencilerimizle sonsuza dek bu bayrak elden ele taşınacak ve ilelebet muhafaza edilecektir.’ dedi.