SÜREÇ YÖNETİMİ

1.Sayın velilerimiz öncelikle sürece her açıdan hazır olduğumuzu, bu sürecin uzaması durumunda dahi öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını bildirmek isteriz.

2. 2 haftalık süreçte sadece 12.sınıf ve mezun öğrencilere yönelik çalışmalar yapılacaktır.

3.Fen Bilimleri resmi sitemizdeki EYS sistemi üzerinden konu anlatım videoları ile dersler devam edecektir. EYS üzerinden yapılacak tüm çalışmalar anında veli, öğrenci ve öğretmenlerimizle paylaşılacaktır.

4.Sınıf bazlıwhatsapp grupları oluşturulacak. Öğretmenler, girdiği her bir sınıfın whatsapp gruplarında yer alacak ve grupların yönetimi öğretmenler ve rehber öğretmenlerin kontrolünde olacaktır.

5.Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 10:00-13:00 saatleri arası öğrenciler sınıf whatsapp gruplarından çözemedikleri soruları paylaşacak. Öğretmenlerimiz, saat 18.00-20.00 arası soruların çözümlerini sınıf bazlı gruplara atacaktır. Soruların çözümleri; fotoğraf, kısa video ve ses kayıtlarından oluşabilir.

6.Rehberlik hizmetleri sınıf whatsapp grupları üzerinden ve ayrıca bireysel olarak devam edecek. Ders çalışma programları düzenli olarak paylaşılacaktır. Süreç boyunca velilerimizle iletişim halinde olunacaktır.

7.Ödevlendirme ve ödev kontrolleri sınıf branş öğretmenleri tarafından gruplar ve bireysel görüşmelerle devam edecek

8.Youtube : genel merkezimizin youtube kanalında deneme sınavlarımızın çözümleri mevcuttur. Bunun yanı sıra Kavacık Fen Bilimleri olarak da bağımsız bir youtube kanalı açılmıştır ve bu kanal üzerinden kendi öğretmenlerimiz tarafından konu tekrar videoları paylaşılacaktır.

9.Telefon uygulaması, hem IOS hem de android telefonlarda var olan fen bilimleri soru çözüm uygulaması ile öğrencilerimize verdiğimiz soru bankalarının çözümleri mevcuttur.

10.Sürecin uzaması dahilinde deneme sınavları online yapılacaktır. Ayrıca bu durumda 11.sınıflarımıza yönelik uzaktan eğitim çalışmaları da yapılmaya başlanacaktır.

11. Öğrencilerimiz döneceği zamaniçin  gerekli tüm ek çalışmalar planlanmıştır. 

12.Velilerimizle bu süreçte online ve telefon üzerinden de yoğun bir şekilde iletişime devam edilecektir.

 

    Değerli velilerimiz bunlar sizinle telefonla iletişime geçene kadar ön bilgi mahiyetinde paylaşılmıştır.