Güle Güle 4. Dönem Mezunlarımız!

Yolunuz Açık, Başarı ve Sevgiyle Dolu Olsun!..

4. dönem mezunlarımız için düzenlenen “Mezuniyet Töreni” 15 Haziran 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilmiştir. Törene, velilerimizin yanı sıra kurucumuz Nazmi ARIKAN, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Özel Okullar Şube Müdürü Ahmet ÖZGENÇ ve okullarımızın değerli yöneticileri ve öğretmenleri katılmıştır.

Öğrencilerin tören alanındaki yerlerini almalarıyla başlayan “Mezuniyet Töreni”miz; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep birlikte söylenmesinin ardından Nazmi ARIKAN, Nihan GÖRAL BOYALI ve Ahmet ÖZGENÇ’in öğrencilerimize ve konuklarımıza hitaben yaptıkları konuşmalarıyla devam etmiştir. 8.sınıf öğrencilerimiz adına, öğrencimiz İlhan ALKAN konuşmasını yapmıştır.

Tören, okul kütüğüne plaket çakılması; öğrencilerimize plaket ve sertifikalarının verilmesiyle sona ermiştir. Mezuniyet pastasını ise öğrencilerimiz; okul müdürümüz, kurucumuz, öğretmenlerimiz ve törene katılan konuklarımızla birlikte kesmişlerdir.

4. Dönem “Yaşam Yaratıcısı” Sevgili Öğrencilerimiz,

Çok emek verdiniz ve eğitim yolunuzun çok önemli bir kısmını başarıyla tamamladınız. Bu yolda kararlılıkla çalışmaktan asla vazgeçmediniz. Sizi tebrik ediyoruz ve hayatınızın bundan sonraki kısmının da azim, kararlılık ve başarıyla dolu olmasını diliyoruz. Yolunuz açık ve sevgiyle dolu olsun!

Fotoğraflar için tıklayınız.